Bent u op zoek naar live muziek voor uw evenement?

Josephine Sings biedt een aantal standaard formules aan. Maar uiteraard kan er ook op maat gewerkt worden. Interesse? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Josephine Sings Viering
Zangeres + piano

Josephine Sings Viering Duo
Zangeres + Zanger + Piano

Josephine Sings Receptie (2u)
Zangeres + Piano of Gitaar

Josephine Swings Receptie (2u)
Zangeres + Piano + Bas + Percussie

Josephine Lounge Receptie
Zangeres + Piano + Saxofoon

Josephine Sings Chansons (2u)
Zangeres + Piano

Josephine Swings Receptie (2u) + Openingsdans Live
Zang + Piano

Josephine Sings Viering + Receptie (2u)
Zang + Piano

Josephine Sings Viering + Receptie (2u) + Openingsdans
Zang + Piano

Duo met Sonny Vande Putte

Graag stellen we Sonny Vande Putte voor. Artiest in hart en nieren, fantastische zanger en entertainer. Sinds kort werken wij samen om uw evenement naar een muzikaal hoogtepunt te brengen. Wij brengen individuele nummers met een twist en daarnaast natuurlijk onvergetelijke duetten. Hou je van mooie stemmen die naadloos bij elkaar aansluiten en kies je net voor dat tikkeltje meer?

Josephine & Sonny maken jouw meerstemmige dromen waar.

Duo met Tom Olaerts

Tom Olaerts was van kinds af aan muzikaal aangelegd. Zijn vader was ook zanger en gitarist, en stimuleerde de muzikale ontwikkeling van zijn kinderen. Tom ken je misschien van zijn band ‘Mr. Shark & the Silverfish’ (later ‘Shark Showcase’), waar hij blues en soul zong. Of misschien hebt u hem op tv gezien, toen hij in het programma ‘Idols’ zesde eindigde van 3000 zangers. Dat leidde tot een telefoontje van Sony, die hem vroeg om een album op te nemen.
Vandaag is Tom Olaerts stemcoach en muziekleraar. Hij doet freelance werk overal ter wereld, en componeert nog steeds nummers, vooral voor andere artiesten.

Josephine & Sonny maken jouw meerstemmige dromen waar.