Formules

Bent u op zoek naar live muziek voor uw evenement?

Josephine Sings biedt drie standaard formules aan. Maar uiteraard kan er ook op maat gewerkt worden. Interesse? Vul het boekingsformulier in onderaan de pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Qries
Receptie: 2 uur live zang en piano
Stijlvolle achtergrondmuziek die ervoor zorgt dat uw receptie zal baden in een sfeer van nostalgie en ontspanning.
Qries
Exclusive: 2 uur lounge formule
Een hippe formule met live zang, vleugelpiano, percussie en saxofoon. Deze zwoele klanken en loungy beats zorgen voor de trendy finishing touch.
Qries
Bedrijfsfeest: 1,5 uur hits van toen en nu met 7-koppige band
Meeslepend optreden dat uw gasten zal doen dansen, zingen en springen zoals nooit tevoren.

 

 

 

 

 

 

Duo met Sonny Vande Putte

Graag stellen we Sonny Vande Putte voor. Artiest in hart en nieren, fantastische zanger en entertainer. Sinds kort werken wij samen om uw evenement naar een muzikaal hoogtepunt te brengen. Wij brengen individuele nummers met een twist en daarnaast natuurlijk onvergetelijke duetten. Hou je van mooie stemmen die naadloos bij elkaar aansluiten en kies je net voor dat tikkeltje meer?

Josephine & Sonny maken jouw meerstemmige dromen waar.


Duo met Tom Olaerts

Tom Olaerts was van kinds af aan muzikaal aangelegd. Zijn vader was ook zanger en gitarist, en stimuleerde de muzikale ontwikkeling van zijn kinderen. Tom ken je misschien van zijn band ‘Mr. Shark & the Silverfish’ (later ‘Shark Showcase’), waar hij blues en soul zong. Of misschien hebt u hem op tv gezien, toen hij in het programma ‘Idols’ zesde eindigde van 3000 zangers. Dat leidde tot een telefoontje van Sony, die hem vroeg om een album op te nemen.
Vandaag is Tom Olaerts stemcoach en muziekleraar. Hij doet freelance werk overal ter wereld, en componeert nog steeds nummers, vooral voor andere artiesten.